Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Yayasan Kepentingan Umum Incorporated
Itabashi Culture and International Exchange Foundation

Informasi acara

20247Wulan

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

acara mbesuk

Babagan mbukak lobi

Foyer Balai Besar Bunka Kaikan Bunka Kaikan sing madhep dalan blanja bakal dibukak kanggo nggawe rame ing kutha.

Klik kene kanggo rincian

foto lobi