Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Informasi acara

seni budaya
Itabashi Master Yose Summer Summer - Ketawa!

A stalwart saka donya crito, `` Kanda Matsukoi '' saka Itabashi lokal, `` Taihei Hayashiya '' sing misuwur banget ing adegan komedi, `` Tsuruko Hayashiya '' sing dipromosikan dadi Shinuchi ing Maret, sing enom `` Kotaro Yanagiya'', lan veteran ing donya pop lan manga ``Tokyo Boys'' Mangga nikmati crita sing nyenengake saka ``.

Jadwal Setu, 6 Januari 7 Lawang mbukak jam 13 / Pementasan diwiwiti jam 13
Papan Bunka Kaikan (Aula Besar)
Genre Kinerja

Informasi tiket

Ragad/Biaya [Kabeh kursi dilindhungi] Lantai 1 ¥3,800 Lantai 2 ¥2,800
* Bocah-bocah sadurunge bocah ora dililani mlebu.
*Kursi rodha mung kasedhiya ing counter Bunka Kaikan lan liwat telpon.
Carane tuku / Cara aplikasi

◆Konter/telepon Pusat Kebudayaan: 03-3579-5666 (9:00-20:00)

Bunka Kaikan Web→Kene

* Ing dina pisanan tanggal rilis, mung reservasi online lan telpon sing kasedhiya.
Ing dina pisanan Advertisement (Rebo 4 April), reservasi bisa digawe liwat telpon (17:9-00:15, pilihan kursi ora kasedhiya) utawa online (pilihan kursi kasedhiya).
Dodolan ing loket ing lantai 4 Pusat Budaya bakal diwiwiti dina sabanjure (18 April (Kamis)).

◆Tiket Pia kode P [525-163] t.pia.jp  

Periode Tuku / Periode Aplikasi Tiket didol tanggal 4 April (Rebo) *Konter Bunka Kaikan mbukak tanggal 17 April (Kemis)

Ringkesan acara

Penampilan / Dosen Dhiskusi: Kanda pine carp
Rakugo: Taihei Hayashiya, Tsuruko Hayashiya, Kotaro Yanagiya
Lagu populer: Tokyo Boys
Panjadwal

(Public interest incorporated foundation) Itabashi Culture and International Exchange Foundation

Pitakonan babagan acara iki

(Public interest incorporated foundation) Itabashi Culture and International Exchange Foundation 03-3579-3130 (Weekdays 9:00-17:00)