Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Informasi acara

ijol-ijolan internasional
Pameran Foto Distrik Shijingshan

Distrik Shijingshan, Kutha Beijing, China, sing mlebu perjanjian kekancan karo Distrik Banqiao ing taun 9, minangka pusat sajarah lan budaya ing sisih kulon Beijing lan nduweni industri sing berkembang maju.
Mangga deleng foto-foto lanskap kutha lan lanskap anyar sing dijupuk dening warga Sekijingzan.

Jadwal 2 Februari (Senin) nganti 5 (Jumuah) 16:9 nganti 17:12 * Ora kalebu tanggal XNUMX (Senin / preian)
Papan Liyane (Pojok promosi lantai XNUMX Kantor Kelurahan Itabashi)
Genre liyane

Informasi tiket

Ragad/Biaya Gratis

Pitakonan babagan acara iki

Bagian Pertukaran Internasional, Itabashi Cultural and International Exchange Foundation TEL: 03-3579-2015 Email: itabashi-ci-kokusai@itabashi-ci.org