Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Kabar

[Dijadwalake bakal ditindakake sekitar Oktober 2024] Kabar babagan layanan identifikasi wajib nalika nggunakake kertu kredit nalika tuku tiket kanggo proyek sing disponsori dening yayasan online.

  • saka pondasi

[Kanggo pelanggan sing mbayar nganggo kertu kredit nalika tuku tiket kanggo acara sing disponsori dening yayasan online]

Saka sekitar Oktober 2024 kanggo nyegah panggunaan kertu kredit sing ora sah dening pihak katelu.
Layanan otentikasi pribadi "3D Secure 2.0" nalika mbayar nganggo kertu kredit
Layar input tansah ditampilake. * Tanggal wiwitan bakal diumumake kanthi kapisah sanalika dikonfirmasi.

Nyuwun pangapunten amarga ora nyaman, nanging layanan otentikasi pribadi "3D Secure 2.0"
Yen sampeyan ora ndhaptar, hubungi perusahaan sing ngetokake sekuritas kertu kredit luwih dhisik.
Mangga ndhaftar kanggo layanan otentikasi pribadi "3D Secure 2.0".

* Kertu kredit sing ora kadhaptar ora bakal kasedhiya maneh.
*Yen sampeyan duwe pitakon babagan carane ndhaptar, hubungi perusahaan sing ngetokake kertu.

Kaca reservasi / tuku tiket

Bali menyang dhaptar pengumuman