Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Kabar

Pengumuman owah-owahan ing pemain kanggo "Hirosumasa Hino, Yosuke Yamashita, Tomoaki Baba, Shun IshiwakaJazz Horizons ~Co-starring across generations~" (6/19)

  • saka pondasi
  • seni budaya

[Kabar owah-owahan pemain]

``Takamasa Hino, Yosuke Yamashita, Tomoaki Baba, Shun IshiwakaJazz Horizons Horizon of Jazz ~Dibintangi bebarengan karo generasi~”

7月15Pak Terumasa Hino ora bakal bisa tampil ing pagelaran utama sing dijadwalake ing Balai Besar Budaya Kota Itabashi ing dina Minggu (Senin/Liburan) amarga kesehatane kurang.

Ngaturaken sedoyo lepat nyuwun pangapunten dumateng sedoyo ingkang sampun nantikan pementasan Terumasa Hino.

Pertunjukan ing dina kasebut bakal ditindakake dening Shinpei Ruiie.

Kanggo pelanggan sing pengin nampa mbalekaken tiket, kita bakal ngetokake mbalekaken liwat transfer bank minangka nderek.

 

Babagan mbalekaken tiket 

[Wektu nampa mbalekaken]

Juni 202424Minggu (Senin) nganti Juli15Minggu (Senin / Libur)

* Ora ana mbalekaken dhuwit ing dina pagelaran.

*Amarga kita ngarepake rame, monggo nglamar sakdurunge.

* Pengembalian dana ora bakal kasedhiya maneh sawise wektu mbalekaken wis liwati ing sembarang titik tuku.

 

[Metode pengembalian dana]

(1) Pelanggan tuku ing Pusat Tiket Pusat Budaya Itabashi

A) Sing duwe tiket ing tangan

〇Formulir aplikasi mbalekaken kanthi tiket asli * Mangga download saka ngisor.

〇Tiket asli

〇Salinan informasi akun ing ngisor iki (buku sandhi, kertu kas, lsp.)

    · Jeneng bank, jeneng cabang

    · Jeneng akun, nomer akun

    ・Pemilik akun (furigana)

Mangga lampirake ing ngisor iki lan kirim menyang alamat ing ngisor iki sajrone wektu mbalekaken.(7Wulan15Minggu (Senin/libur) cap pos valid)

* Mangga download formulir aplikasi mbalekaken saka link ing ngisor iki ing pandhuan iki.

*Formulir aplikasi pengembalian dana uga bisa dikirim ing konter Pusat Budaya Itabashi.

6 months24Day(Wulan) よ り 9:00~20:00(Tanggal inspeksi fasilitas yaiku17:00Mangga rawuh ing fasilitas kita dening.

*Rega tiket(Nilai pasuryan)lan jumlah sing padha karo biaya pos kanggo bali item.100Kita bakal mbalekaken jumlah kasebut kanthi transfer bank.

* Pengembalian dana bisa ditindakake kanthi transfer bank sawise nampa formulir aplikasi.3Minggu ~4Bakal njupuk kira-kira seminggu.

* Wigati dimangerteni manawa macem-macem biaya penanganan, biaya transportasi, lan liya-liyane nalika tuku ora bisa dibalekake.

 

B) Sing ora duwe tiket

WEBKanggo sing wis digawe leladen lan pembayaran ing, lan kaya kanggo ngetokake karcis ing counter.

〇Formulir aplikasi pengembalian dana "Ora ana tiket asli" * Mangga download saka link ing ngisor iki.

〇Nyetak email informasi

*Iki minangka [Kabar Rampung Reservasi Tiket] sing ditampa nalika reservasi.

* Kita bakal nampa iki minangka bukti leladen Panjenengan.

〇Salinan informasi akun ing ngisor iki (buku sandhi, kertu kas, lsp.)

    · Jeneng bank, jeneng cabang

    · Jeneng akun, nomer akun

    ・Pemilik akun (furigana)

Mangga lampirake ing ngisor iki lan kirim menyang alamat ing ngisor iki sajrone wektu mbalekaken.

(7Wulan15Minggu (Senin/libur) cap pos valid)

* Mangga download formulir aplikasi mbalekaken saka link ing ngisor iki ing pandhuan iki.

*Formulir aplikasi pengembalian dana uga bisa dikirim ing konter Pusat Budaya Itabashi.

6 months24Day(Wulan) よ り 9:00~20:00(Tanggal inspeksi fasilitas yaiku17:00Mangga rawuh ing fasilitas kita dening.

* Rega tiket lan ongkos kirim padha karo pengiriman bali.100Kita bakal mbalekaken jumlah kasebut kanthi transfer bank.

* Pengembalian dana bisa ditindakake kanthi transfer bank sawise nampa formulir aplikasi.3Minggu ~4Bakal njupuk kira-kira seminggu.

* Wigati dimangerteni manawa macem-macem biaya penanganan, biaya transportasi, lan liya-liyane nalika tuku ora bisa dibalekake.

 

WEBKanggo sing wis digawe leladen lan pembayaran ing, lan pengin ngetokake Seven karcis.

Mangga ngetokake tiket ing 7-Eleven paling cedhak lan banjurAMangga wangsulana kaya ing ngisor iki.

 

(2) Pelanggan sing tuku saka Tiket Pia

KeneMangga priksa.

6月24Pembayaran maneh dijadwalake diwiwiti saka jam 10:00 dina Minggu (Senin)

 

(3) Pelanggan sing tuku karo Tiket Lawson

KeneMangga priksa.

6月24Pembayaran maneh dijadwalake diwiwiti saka jam 17:00 dina Minggu (Senin)

 

Hino "karo tiket asli" wangun aplikasi mbalekaken Hino "Ora ana tiket asli" formulir aplikasi mbalekaken

"Tiket asli kalebu"Wangun aplikasi mbalekaken

"Ora ana tiket asli" formulir aplikasi mbalekaken

 

Pitakonan / Aplikasi

174-0013 Oyama Higashimachi, Itabashi-ku, Tokyo 51-1

Ing njero Balai Budaya Itabashi

 (Public interest incorporated foundation) Itabashi Culture and International Exchange Foundation

"Jazz Horizons係」

TELPON:03-3579-3130(dina minggu9:00~17:00)

Bali menyang dhaptar pengumuman