Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Kabar

Tandha babagan situs perantara adol maneh tiket "viagogo"

  • Bunka Kaikan

Badan Urusan Konsumen wis ngetokake peringatan babagan situs perantara adol maneh tiket "viagogo." Ati-ati nalika tuku tiket.

Badan Urusan Konsumen "Pènget babagan situs perantara adol maneh tiket "viagogo""
https://www.caa.go.jp/notice/entry/016537/

Babagan reservasi tiket lan tumbas kanggo acara sing disponsori lan disponsori dening Itabashi Cultural and International Exchange Foundation
https://www.itabashi-ci.org/cul/tickets/