Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Ringkesan dhasar

名称 Itabashi Culture and International Exchange Foundation
Lokasi 51-1 Oyama Higashimachi, Itabashi-ku, Tokyo Municipal Cultural Center XNUMXF
Telpon 03-3579-3130 Fax 03-3579-2276
Madeg 13 April 4 (Transitioned to public interest incorporated foundation on April 1, 24)
properti dhasar 6 yuta yen
Kontributor Bangsal Itabashi
Ketua Ken Sakamoto Walikota Itabashi Ward
Tujuane Kanggo ndhukung penciptaan budaya lokal lan ningkatake pangerten bebarengan internasional ing Itabashi Ward, tujuane kanggo ningkatake pangembangan budaya lan urip bebarengan multikultural para warga, saengga bisa nyumbang kanggo pangembangan kutha kanthi rasa budaya sing kuwat.
Artikel Gabungan Artikel Penggabungan Itabashi Culture and International Exchange FoundationPDF
Bagan organisasi Bagan Organisasi Itabashi Cultural and International Exchange Foundation (Public Interest Incorporated Foundation)PDF
Dhaptar pejabat, lsp. Dhaptar pejabat, lsp.PDF
規程 Peraturan babagan remunerasi lan biaya kanggo pejabat lan anggota dewanPDF