Situs iki nggunakake cookie kanggo nambah penak kita pelanggan.
Babagan nangani informasi pribadhi,Kebijakan privasiMangga priksa.

Menyang teks

Informasi acara

ijol-ijolan internasional
International Exchange Salon

Kita bakal nganakake salon pertukaran internasional.
Sampeyan bisa seneng sesambungan karo wong saka macem-macem negara lan nggawe kanca.
Yen sampeyan pengin kekancan karo wong manca utawa yen sampeyan pengin ngomong Jepang, mangga teka lan ngunjungi kita.

Jadwal 2024/7/13 (Setu)
14:30-16:30
Papan bolongan ijo
Genre liyane

Ringkesan acara

Program/konten

wektu:Setu, 7 Juli, 13:14 ~16:30

panggonan:Itabashi Ward Green Hall (36-1 Sakaemachi, Itabashi Ward), Ruang Konferensi 504

biaya:200 yen

aplikasi:①JenengAlamat dalanKabangsanAlamat e-mail ⑤Mangga kirim nomer telpon liwat e-mail.

nakoni, nyelidiki:kanca klub kekancan

2021nakama@gmail.com

https://friendshipnakama.wixsite.com/itabashi

 

Pitakonan babagan acara iki

Kanca-kanca saka Klub Persahabatan E-mail: 2021nakama@gmail.com